logo icon

Ko smo mi?

FoodBooK.Hr čini tim mladih, kreativnih i energičnih ljudi koji svježim snagama i profesionalnim pristupom žele da budu istinski predvodnici malog i srednjeg biznisa u Hrvatskoj. Naš svakodnevni rad je prožet posvećenošću i željom za novim znanjima, trendovima i usavršavanjem jer jedino na taj način možemo da pružimo najbolji mogući kvalitet usluge za naše klijente. Stubovi našeg dugoročnog razvoja su: pouzdanost, poslovni i lični integritet, tačnost, temeljitost, preciznost.

icon

Misija

Kvalitetna promocija i prezentacija raznolike ponude ugostiteljskog sadržaja u Hrvatskoj uz pružanje konstantne poslovne podrške vlasnicima i posjetiocima preko marketing potencijala platforme FoodBooK.Hr.

icon

Vizija

Postati najbolji Online servis u zemlji za sve one koji su u potrazi za izvrsnim gastronomskim užitkom i doživljajem kao i biti aktivan učesnik u stalnom obogaćivanju i inoviranju restoranske ponude.

icon

Razvoj

Kroz naš trogodišnji plan razvoja predvidjena je ekspanzija poslovanja na područje Hrvatske i Albanije sa fokusom na Jadransko priobalje. Na taj način želimo da postignemo i regionalnu prepoznatljivost brenda FoodBooK.

Šta mi radimo?

Kroz jednostavan i privlačan dizajn praćen visokim standardima materijala koji se objavljuje na sajtu želimo da pružimo izuzetno korisničko iskustvo svim našim posjetiocima. Tražite li mjesto za porodični ručak, ekskluzivnu poslovnu večeru, romantični sastanak ili sasvim običnu jutarnju kaficu FoodBooK.Hr je najkraći put do cilja!

image

Za korisnike

Istražite bazu od preko 800 restorana iz cijele Hrvatske, pretražujte po više od 150 filtera koje smo omogućili samo za Vas. Iskoristite mnoštvo preporuka, promocija i akcija koje se svakodnevno objavljuju i ažuriraju. Uživajte u novim jelima Vašeg omiljenog restorana a na Blog stranici pročitajte mnoge zanimljive tekstove u vezi ishrane, pripreme jela, starih nacionalnih recepata, organizacije svečanih dogadjaja...Vaše utiske podijelite sa hiljadama drugih posjetilaca tako što ćete ostaviti komentar na profilu restorana a mi ćemo Vam pripremiti lijepa iznenadjenja.

image

Za Restorane

Koncept platforme www.foodbook.hr je zasnovan na ideji i želji da se vlasnicima ugostiteljskih objekata pruži mogućnost za najkvalitetnijom prezentacijom svoje ponude na internetu kao i adekvatna biznis podrška preko savremenih alata digitalnog marketinga koje ćemo biti u mogućnosti da upotrijebimo preko potencijala ovog sajta. Kroz konstantnu, cjelogodišnju saradnju i komunikaciju želimo direktno da doprinesemo prepoznatljivosti Vašeg Brenda i ostvarenju sve boljih poslovnih rezultata.

image